Update voor WhatsApp met nieuwe functies

Redactie
11 juli 2012, 12:13
1 min leestijd
Update voor WhatsApp met nieuwe functies

Vannacht is er voor de iPhone-gebruikers dan toch echt een update voor WhatsApp uitgekomen. De nieuwe versie is gemengd ontvangen, ondanks veel positieve reactie sop de nieuwe mogelijkheden werkt de applicatie op sommige iPhones niet meer naar behoren.

Nieuwe functies

De populaire applicatie heeft een aantal nieuwe, noemenswaardige functies gekregen. Zo is het vanaf nu mogelijk om een profielfoto in te stellen die voor iedere andere WhatsApp-gebruiker zichtbaar is.

Via de instellingen in de applicatie heb je de mogelijkheid om meer invloed uit te oefenen op je status en achtergronden bij chats.

Lees verder na de advertentie.

WhatsApp werkt niet meer

Vrijwel direct na de update zijn er talloze reacties van boze gebruikers binnengekomen. In veel gevallen sluit de app zichzelf direct weer af na opgestart te zijn. Sommige teksten vallen weg en de applicatie blijft regelmatig hangen. Er zijn ook gebruikers die de applicatie als probleemloos ervaren.

Er is niet duidelijk met welke software of type iPhone de applicatie wel of niet crasht, echter is het een feit dat het probleem verholpen moet worden. Misschien is het verstandiger om te wachten tot het probleem verholpen is, voor dat je deze update installeert.

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: WhatsApp

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's