Update voor Vine laat gemakkelijker video’s delen
Roel van Hout

Vine, de razend populaire app voor het delen van korte filmpjes, heeft zojuist een update gekregen. Deze update voor Vine maakt het makkelijker om je filmpjes buiten Facebook en Twitter te delen. 

In Vine, dat eigendom is van Twitter, was delen buiten de twee grote sociale netwerken Facebook en Twitter lastig. Het opvragen van een embed-code, om een video op bijvoorbeeld je eigen blog te plaatsen, leek niet altijd goed te werken. In sommige gevallen verscheen deze code pas als je hem op Twitter zelf had gedeeld. Soms bleef de code zelfs helemaal weg.

Update voor Vine maakt einde aan problemen met delen

update voor VineMet de update zijn deze problemen voorbij. Als je een video hebt geschoten en hebt geüpload in je Vine-feed, kun je voortaan met een nieuwe deelknop gemakkelijk de embed-code van je video opvragen. Deze kun je vervolgens per mail naar jezelf of degene die de video wil plaatsen, versturen.

De update van de Vine app komt enkele dagen voordat Facebook naar verwachting een update voor Instagram gaat aankondigen. Daarmee zou het mogelijk worden om video’s op te nemen en te delen via de populaire foto app. Het is afwachten of

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.