Update voor Twitter Music iPhone-app laat je eindelijk tweeten

Wouter Nijsen
7 september 2013, 15:32
1 min leestijd
Update voor Twitter Music iPhone-app laat je eindelijk tweeten

De Twitter Music iPhone-app is nog niet enorm populair. Je kon voorheen dan ook alleen muziektips binnenhalen via de app. Na de update kun je echter ook reacties van mensen zien op muziek en daar met ze over tweeten.

Het is na de update voor de app namelijk mogelijk om te zien op welke tweets een bepaalde suggestie is gebaseerd. Deze tweets kun je vervolgens beantwoorden, retweeten of aan je favorieten toevoegen. Ze zijn zelfs in een e-mail door te sturen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Twitter Music iPhone-app nog niet erg populair

Toen de Twitter Music ipHone-app in het voorjaar in de Verenigde Staten verscheen, was er – zoals bij elke nieuwe app van een groot bedrijf eigenlijk – behoorlijk wat buzz. Sinds augustus is de app ook voor ons Nederlanders te downloaden vanuit de App Store.

Met Twitter Music kun je nieuwe muziek ontdekken aan de hand van de mensen die je op Twitter volgt. Als daar artiesten bij zitten, zul je uiteraard daar muziek van voorgeschoteld krijgen, maar óók van artiesten die qua genre in dezelfde hoek zitten. Daarnaast beveelt Twitter Music je ook de artiesten aan die jouw favoriete artiesten volgen.

Lees verder na de advertentie.

Wellicht zorgt de nieuwe interactiviteit van de muziek-app ervoor dat Twitter Music wat populairder wordt. De iPhone-app is in ieder geval gratis uit te proberen!

Categorieën: Diensten, Sociaal netwerken
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's