Update: Viber 1.1
Redactie

De applicatie ‘Viber’ is vandaag voorzien van een update. De ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat de alternatieve belmethode een betere verbinding kan opzetten met de andere telefoons. Hierdoor wordt de geluidskwaliteit beter, en wordt de verbinding betrouwbaarder. Daarnaast is er een indicator toegevoegd aan de applicatie waaraan je de kwaliteit van de verbinding kan aflezen.

Bellen via internet

Viber stelt je in staat om telefoongesprekken te voeren via internet. Hierdoor zijn de gesprekken ‘gratis’ als je een abonnement met onbeperkt internet hebt. Als je wel een datalimiet hebt, kan het zo zijn dat Viber deze binnen een mum van tijd bereikt als je de dienst dagelijks gebruikt.

Minder vertraging

Omdat Viber gebruik maakt van het internet, komt het soms voor dat er een vertraging is tijdens het gesprek. Na een snelle test tussen twee iPhones met Viber 1.1 lijkt deze vertraging door de verbeterde verbinding minder te zijn met een 3G- en Wifi-verbinding. Met een GPRS-verbinding is de vertraging nog wel duidelijk aanwezig, maar mogelijk is dit niet het probleem van de ontwikkelaars, maar van de providers.

Viber Messenger

Viber Media SARL.

9,0 (6 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.