Update VakantieVeilingen.nl app voor iPhone
Redactie

De VakantieVeilingen.nl app voor de iPhone heeft een update ondergaan. Dat was ook nodig, want de eerdere versies scoorden in de App Store geen hoge ogen. Met bijna driehonderd beoordelingen stond de app op een gemiddelde van twee sterren. Daar komt met de update misschien wel een verandering in.

 

Nieuwe functies

De update van de VakantieVeilingen.nl app heeft een aantal vernieuwingen met zich meegebracht. De app is compleet opnieuw samengesteld en kent nu meer functies. Zo kun je onder meer veilingen in de omgeving vinden, maar ook de stand van zaken van je veilingen bekijken. Verder is er een koppeling met de sociale media, zoals Twitter en Facebook. Een veiling kan nu bovendien in de app betaald worden. De applicatie heet dan wel VakantieVeilingen.nl, maar heeft veel meer te bieden. Zo kun je ook meedoen aan een veiling voor diners of voor beautyarrangementen.

Account

Wil je meebieden tijdens de veiling, dan moet je een account bij de website Vakantieveilingen hebben. Dat account maak je gewoon via de app aan. Je kunt dan ook je profiel zien en alle zaken waar je op geboden hebt. De optie ‘in de buurt’ is handig. Daarmee kun je zowel in lijstvorm als in kaartvorm zien, waar in de buurt een veiling plaatsvindt.

De app VakantieVeilingen.nl is gratis beschikbaar voor je iPhone.

VakantieVeilingen - Dagje uit

Emesa B.V.

9 (2927 reviews)
Gratis via App Store
VakantieVeilingen - Dagje uit
VakantieVeilingen - Dagje uit
VakantieVeilingen - Dagje uit
VakantieVeilingen - Dagje uit
VakantieVeilingen - Dagje uit

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.