Uitzending gemist app geüpdatet
Roel van Hout

De Uitzending Gemist app is vanmiddag geüpdatet. Het eerste wat opvalt is het nieuwe logo, maar er is meer verbeterd, onder de motorkap.

De Uitzending Gemist app is een handige app, omdat je er waar en wanneer dan ook programma’s van de Publieke Omroep mee kunt terugkijken. Je kunt vanaf nu nog verder teruggaan in de tijd: tot 30 dagen terug zijn uitzendingen terug te bekijken.

uitzending gemist appDe update voorziet de app ook van een nieuw icoon, dat in lijn is met de restyling die de Publieke Omroep op dit moment ondergaat: NPO staat voor Nederlandse Publieke Omroep, en is een verzamelnaam voor de televisie- en radiozenders die door de overheid worden gefinancierd.

Uitzending Gemist app laat je reclame overslaan

Als je internet wat trager was, kwam het nog wel eens voor dat je tijdens reclames de verbinding verloor. Er verschijnt nu een melding in beeld die je de reclame laat overslaan, zodat je bij slechte verbinding toch kunt blijven kijken. Wees wel gewaarschuwd: onderweg de Uitzending Gemist app gebruiken kost veel mobiele data.

Daarnaast zijn er enkele bugs uit de app verwijderd en is het delen via vrienden verbeterd. De update is gratis te downloaden in de App Store!

NPO Start

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

4 (68 reviews)
Gratis via App Store
NPO Start
NPO Start
NPO Start
NPO Start
NPO Start

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.