Update: Uitzending Gemist 1.2

De applicatie Uitzending Gemist is voorzien van een update. Deze update brengt verschillende nieuwe functies naar de video-applicatie. Je kan vanaf versie 1.2 bijvoorbeeld afleveringen delen via Twitter, Facebook en Hyves. De applicatie is speciaal voor deze functie helemaal opnieuw opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat alles veel sneller werkt.

Uitgelicht

De update brengt ook de ‘Uitgelicht’-sectie van de website naar de applicatie. In deze sectie zie je een aantal programma’s die je ‘niet mag missen’. Je kan de aanbevolen programma’s in deze sectie aantikken om het af te spelen.

iPad

De NPO heeft ervoor gekozen om de applicatie niet op de iPad uit te brengen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de NPO namelijk de website in HTML5 gaan uitbrengen. Hierdoor kan je de afleveringen via Safari bekijken op je iPad.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

4,2 (919 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.