Update: Uitzending Gemist 1.1
Redactie

De populaire applicatie ‘Uitzending Gemist’ van de NPO is gisteren voorzien van een update. Als je de nieuwe versie download kan je de uitzendingen ook op je tv kijken als je de iPhone met het toestel verbindt. De zogenaamde ‘tv-out’-fucntie is niet de enige verandering in de applicatie, want er zijn ook een aantal veranderingen doorgevoerd die de applicatie vollediger maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tv-out

Als je de video’s uit de applicatie wilt bekijken op je tv heb je een speciale av-kabel nodig. Als je met de kabel je iPhone aan je tv koppelt kan de uitzendingen bekijken op groot scherm. Helaas is de kwaliteit van de video dan niet beter, maar het kijkt wel rustiger op een groot scherm.

Meer afleveringen vinden

De applicatie van Uitzending Gemist laat je altijd afleveringen terugkijken die niet ouder zijn dan 7 dagen. Voorheen was het lastig om programma’s te vinden die dagelijks uitzenden, want de ene uitzending drukte de andere min of meer weg. Sinds deze update kan je van deze dagelijkse programma’s alle beschikbare uitzendingen terugvinden.

NPO Start

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

4 (158 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.