Update: TweetDeck 1.3

Redactie
9 januari 2010, 15:05
1 min leestijd
Update: TweetDeck 1.3

TweetDeck is gisteren voorzien van een update. In TweetDeck 1.3 zijn verschillende nieuwe functies te vinden die de applicatie weer helemaal actueel maken. Door de applicatie te updaten kan je kolommen maken met Twitter-lijsten, en tweets posten met je locatie. Deze tweets worden dan als geo-tweet gepost.

Nieuwe functies van Twitter

TweetDeck speelt met deze update goed in op de nieuwe functies van Twitter. Twitter-lijsten zijn sinds een maand of twee actief. Deze functie is sinds de lancering al erg populair bij de gebruikers. Het is dus een slimme zet om deze functie in de applicatie te verwerken, want er zijn op dit moment zeer weinig applicaties die Twitter-lists ondersteunen.

Geo-tweets

In de nabije toekomst zal iedereen naar verwachting tweets posten met locatie-gegevens erbij. Door middel van deze gegevens kunnen tweets op een kaart getoond worden, en weten je vrienden waar je je bevindt. Ook deze functie is redelijk nieuw.

Lees verder na de advertentie.

De update van TweetDeck is gratis te downloaden uit de App Store. Als je TweetDeck nog niet op je iPhone hebt staan kan je deze gratis downloaden uit de App Store.

Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's