Update: TomTom iPhone applicatie versie 1.2
Redactie

De TomTom iPhone applicatie is gisteren  van een update voorzien. Het versienummer is hiermee naar 1.2 gebracht. In de nieuwe versie zijn een aantal nieuwe functies te vinden die er vooral voor zorgen dat de kaartendatabase actueel blijft. De kaarten en POI’s zijn dus aangepast en uitgebreid. Een andere verandering is de toevoeging van de rijstrookassistent .

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rijstrookassistent

De rijstrookassistent is de belangrijkste zichtbare verandering die je na de update zal opmerken. Tijdens het rijden op de snelweg zal het scherm af en toe een afbeelding tonen met de rijstrook waar je op moet rijden als je de route wilt volgen. Door de grafische voorstelling vermindert de kans dat je fout rijdt.

Andere nieuwe functies

Naast de boven genoemde functies zijn er nog een aantal kleine veranderingen:

  • Text to speech: De applicatie kan straat-, dorp- en stadsnamen voorlezen tijdens het navigeren.
  • iPod-knoppen: Tijdens het navigeren kan je met de iPod-knoppen je muziek starten.
  • Help mij: In  het hoofdmenu vind je nu het kopje ‘Help mij’. In dit submenu kan je snel navigeren naar een dokter, garage of winkel.

De update van TomTom is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.