Update: TomTom 1.7

De officiële navigatieapplicaties van TomTom zijn begin deze week van een update voorzien. De update voegt veel nieuwe content aan de software toe. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe kaarten aan de applicatie toegevoegd. Ongeveer 15% van de wegen op de kaart zijn aangepast naar de huidige situatie, en dus is de kans nu nog kleiner dat de software een weg niet herkent.

Flitspalen

Verschillende applicaties bieden de mogelijkheid om de locatie van flitspalen te melden. Ook TomTom geeft vanaf deze week aan waar deze palen staan. Deze locaties krijg je kosteloos te zien via de applicatie. Je moet echter wel een abonnement aanschaffen als je altijd een actuele database wilt behouden.

Stemmen kopen

Het is al enige tijd mogelijk om nieuwe stemmen te kopen binnen de applicatie. De update van deze week voegt de mogelijkheid toe om de stem van Homer Simpson te kopen. Voor 4,99 kan je onbeperkt gebruik maken van deze stem.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.