Update: TomTom 1.5
Redactie

De ontwikkelaars van TomTom hebben al hun applicaties voorzien van een update. Deze update brengt de navigatie-software naar versie 1.5. Met deze nieuwe versie kan je voor het eerst navigeren zonder een bestemming in te voeren met het toetsenbord. Je kan vanaf versie 1.5 namelijk een foto uit je album kiezen waarop de plaats te zien is waar je heen wilt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geotags bij foto’s

De iPhone voegt bij elke gemaakte foto een zogenaamde ‘geotag’ toe. Dit zijn de locatiegegevens van het moment waarop je de foto genomen hebt. TomTom kan vanaf nu deze gegevens van foto’s uitlezen, waardoor je niets meer hoeft in te voeren als je een foto van een bestemming hebt.

Retina display en nieuwe kaarten

TomTom 1.5 bevat nog twee veranderingen ten opzichte van de vorige versie:

  • Een groot deel van de applicatie is geoptimaliseerd voor het Retina Display. Vooral de menu’s en ‘werkbalken’ zijn een stuk mooier door deze update.
  • De kaarten van de applicatie zijn van een update voorzien. Gemiddeld 15% van de wegen verandert jaarlijks, en dus is het belangrijk dat je de applicatie regelmatig update.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.