Update: TomTom 1.3

Vanochtend is er een update van de navigatie-applicatie TomTom in de App Store verschenen. Deze update had het bedrijf vorige week al aangekondigd, maar vandaag is dus eindelijk het moment daar dat je zelf alle nieuwe functies kan testen. Nieuw in deze versie zijn onder andere TomTom HD Traffic, muziekdemping bij gesproken aanwijzingen en automatische dag- en nacht-kleuren.

Prijzen van HD Traffic

Bij de aankondiging van de update hebben we al een post geschreven over de nieuwe functies. Hierin staat echter één fout: De prijzen voor HD Traffic. Voor de verkeersinformatie moet je namelijk betalen. Je kan binnen de applicatie een abonnement afsluiten voor de volgende periodes:

  • Dag – 0,79
  • Maand – 5,99
  • 3 Maanden –  14,99
  • Jaar – 49,99

Nieuwe kaarten

Net als bij elke andere update van TomTom worden de kaarten ook van een update voor zien als je de applicatie update. De nieuwere kaarten vertonen bijvoorbeeld wel de nieuwbouwwijk bij je in de buurt die een half jaar geleden gebouwd zijn. Dit is erg handig, want zonder een kaartupdate zal de TomTom telkens vragen om om te draaien of herkent de applicatie het door jou ingevoerde adres niet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.