Update: Telegraaf applicatie

De applicatie van de Telegraaf is gisteren voorzien van een update. Deze update brengt de applicatie naar versie 2.0. Er zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd in deze versie. Het is vanaf deze versie onder andere mogelijk om artikelen offline op te slaan, meer sport-artikelen te lezen en meer voetbalstanden te zien.

Onder elk artikel staan nu 3 knoppen: Reacties, delen en bewaar. Bij ‘reacties’ kan je de reacties op het artikel lezen, en zelf een reactie toevoegen. Voor het toevoegen van reacties is geen account vereist.

De tweede knop laat je het artikel delen via Twitter of e-mail. Als je besluit om het artikel via Twitter te delen zal je je inlog-gegevens moeten invoeren. Als deelt via e-mail is dit makkelijker. Door op ‘delen via e-mail’ te tikken opent de mail-applicatie van de iPhone. Meteen opent een nieuw bericht met daarin de eerste alinea van het artikel, en de link naar het volledige artikel. Je hoeft alleen nog maar een e-mailadres in te voeren.

De derde knop zal het bericht offline opslaan. Als je de applicatie opent zonder dat je verbinding hebt met het internet, zal je dit bericht nog kunnen lezen. Deze functie is handig als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat en een wifi-verbinding in je hotel hebt. Als je ‘s ochtends wakker wordt kan je alle berichten opslaan, zodat je bijvoorbeeld op een terrasje geen internet nodig hebt om de telegraaf-applicatie te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update van Telegraaf is gratis te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.