Update: Spotify 0.4.7 met multitasking

Redactie
3 juli 2010, 13:10
1 min leestijd
Update: Spotify 0.4.7 met multitasking

Een paar dagen geleden hebben de ontwikkelaars van de muziekdienst ‘Spotify’ hun applicatie van een update voorzien. Deze update brengt de veelgevraagde functie ‘multitasking’ naar de applicatie. Door de update kan je de muziek van de applicatie blijven luisteren terwijl je bezig bent met een andere applicatie.

Online muziek

Spotify is een muziekdienst waarmee je kan luisteren naar miljoenen nummers. Deze muziek staat allemaal online opgeslagen, en dus moet je de muziek streamen naar apparaten. De applicatie van Spotify is in staat om muziek offline op te slaan, maar kon voorheen nog geen muziek afspelen terwijl je bijvoorbeeld zat te internetten met Safari. Als je een iPod Touch 3G, iPhone 3GS of iPhone 4 hebt, kan dat vanaf nu wel.

Voor de applicatie van Spotify heb je een ‘Premium account’ nodig. Hiervoor betaal je tien euro per maand. Voor dit geld krijg je muziek in hoge kwaliteit, een mobiele applicatie én de mogelijkheid om nummers offline op te slaan. Voor echte muziekliefhebbers is dit bedrag niet hoog, want als je elke maand twee cd’s koopt, ben je al meer geld kwijt.

Lees verder na de advertentie.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify Ltd.

Gratis via App Store
Categorie: Muziek
Spotlights: Multitasking, Spotify

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's