Update: Slice It! met 160 levels
Redactie

De applicatie ‘Slice It!’ is vandaag voorzien van een update. Deze update haalt de kerstsfeer uit het spel die bij de vorige update aan de applicatie werd toegevoegd. Daarnaast zijn er weer 20 nieuwe levels aan het spel toegevoegd. De teller van het totaal aantal speelbare levels staat nu op 160. De nieuwe levels zijn weer een stuk moeilijker dan de voortgaande levels, en dus heeft de ervaren gebruiker weer een reden om het spel op te starten.

Slice It!

‘Slice It!’ is een populair spel waarbij je een vorm moet verdelen in gelijke, kleinere delen. Hiervoor heb je een aantal eisen waaraan je moet voldoen. Je moet bijvoorbeeld altijd een bepaald aantal stukken overhebben aan het eind. Ook moet je precies een gegeven aantal sneden gebruiken. Dit maakt het spel naar verloop van tijd erg moeilijk.

Hints

De puzzels worden moeilijker naarmate het levelnummer stijgt. Als je een puzzel niet kan oplossen, kan je een hint gebruiken. Je krijgt bij het opvragen van een hint een streep in beeld die een snede voorstelt die gebruikt is bij de oplossing. Je kan echter niet elk level een aantal hints opvragen, want na elke opgeloste puzzel krijg je één nieuwe hint tot je beschikking. Het aantal hints is dus gelimiteerd.

Slice It! (AppStore Link) Slice It!
Ontwikkelaar: Com2uS USA, Inc.
Beoordeling: 4+
Prijs: € 0,99 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.