Update: Skype 1.3 iPhone applicatie

De applicatie van Skype is eind vorige week van een update voorzien. Deze update brengt helaas nog niet de veelgevraagde push-notificaties naar de applicatie, maar wel landscape-modes en verschillende bugfixes. Naast deze nieuwe functies is er ook een gesprekskwaliteitindicator toegevoegd, waardoor je kan zien hoe goed de verbinding is waarmee je belt.

Push-notificaties

Al geruime tijd vragen Skype-gebruikers om een notificatie-functie. Hiermee zou het mogelijk kunnen zijn om Skype-gesprekken te ontvangen als je de applicatie niet aan hebt staan. Hiermee zou Skype een volwaardige telefoonvervanger kunnen worden.

Skypen over 3G-verbinding

Op dit moment is het nog niet mogelijk om Skype te gebruiken met een 3G-verbinding. Apple en de telecommaatschappijen staan het namelijk niet toe dat er gratis gesprekken worden gevoerd over de GPRS- en 3G-verbinding. Met een jailbreak zijn er wel mogelijkheden om de applicatie over 3G-signaal te laten werken, maar het is nog onbekend of dit ook in de nieuwe versie zal werken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Functies in de volgende versie

In de volgende versie van Skype worden waarschijnlijk wel push-notificaties toegevoegd. Dit baseren wij op een interview dat de ontwikkelaars hadden met 9to5mac. Hierin vertellen de ontwikkelaars dat ze al push-notificaties aan het testen zijn. Ze willen deze functie lanceren als ze helemaal tevreden zijn over de tests.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (21 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.