Update: Skype 1.3.1
Redactie

Deze week is er een update van Skype in de App Store verschenen. Iedereen was meteen enthousiast over de update, omdat de ontwikkelaars van Skype een aantal weken geleden aankondigde bezig te zijn met push-notificaties en bellen met een 3G-verbinding. Helaas blijkt al snel dat deze functies niet in de nieuwe versie van Skype te vinden zijn.

De update van Skype maakt de applicatie klaar voor de iPad. Het bedrijf achter Skype heeft besloten om de iPhone-applicatie uit te breiden voor de iPad, en om dus nog geen iPad-applicatie te lanceren. De update zorgt ervoor dat het schakelen tussen tabbladen sneller gaat op zowel de iPad als de iPhone. Het is dus een update die voor beide apparaten nuttig is.

Firmware 4.0

Het kan zo zijn dat Skype wacht met de lancering van de applicatie totdat Apple nieuwe technieken beschikbaar stelt. Op dit moment kunnen ontwikkelaars namelijk alleen een push-berichtje sturen om de aandacht van de iPhone-gebruiker te trekken. Dit is niet ideaal om een telefoontje te ontvangen, want als je het geluidje van het push-berichtje niet hoort mis je je telefoontje. Firmware 4.0 zou Skype de uitkomst kunnen bieden.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

9 (18 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.