Update: Shazam Encore 2.2.0
Redactie

De ontwikkelaars van Shazam hebben deze week een nieuwe versie van Shazam Encore gelanceerd. In deze nieuwe versie kan je onder andere je opgenomen stukjes muziek terugluisteren. Dit kan erg handig zijn als Shazam een nummer niet herkent, want dan kan je het fragment aan andere mensen laten horen die het misschien wel kennen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Kleine aanpassingen

Naast de bovenstaande nieuwe functie hebben de ontwikkelaars nog een paar dingen aangepast. Een samenvatting van de changelog is hieronder te vinden. Hierin heb ik alleen de belangrijke, interessante, leuke aanpassingen verwerkt:

  • De Twitter-functie is helemaal vernieuwd
  • De informatie over de liedjes wordt sneller geladen
  • De nieuwe Facebook-interface is helemaal veranderd
  • Lange titels worden helemaal afgebeeld

Shazam RED

Shazam Red is nog niet voorzien van een update. Men verwacht dat deze update binnenkort nog wel gaat verschijnen in de App Store. Met de aanschaf van Shazam RED steun je een fonds dat zich inzet voor de aidsbestrijding. Je steunt hiermee dus een goed doel.

Shazam Encore

Shazam Entertainment Ltd.

9 (15 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.