Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Update: Rabobank Bankieren 1.1.17

Redactie
10 april 2010, 13:28
1 min leestijd
Update: Rabobank Bankieren 1.1.17

De Rabobank heeft gisteravond een update uitgebracht van hun applicatie ‘Bankieren’. Deze update is tot stand gekomen met de feedback van heel veel iPhone- en iPod-gebruikers. De update brengt veel nieuwe functies met zich mee die de applicatie bijna helemaal perfect maken. Je kan bijvoorbeeld vanaf deze versie ook de details van transacties bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Details van transacties

De grootste verandering in ‘Bankieren 1.1.17’ is het zien van details van transacties. Voorheen kon je namelijk alleen de naam van de persoon of het bedrijf zien die met de transactie te maken had, maar vanaf versie 1.1.17 kan je op een transactie tikken om details te zien. Je ziet in dit lijstje onder andere de omschrijving en het rekeningnummer. Wat men hier alleen nog mist is een knop om snel weer geld over te maken naar deze rekening zonder dat je het rekeningnummer weer hoeft te typen.

Layout

De ontwikkelaars van ‘Bankieren’ hebben ook gesleuteld aan de layout van de applicatie. Vanaf nu is het inlog-scherm bijvoorbeeld een stuk mooier dan voorheen. De applicatie ziet er vanaf nu nog professioneler uit, en lijkt hierdoor prettiger te werken. Kortom: Andere Nederlandse banken kunnen hier een goed voorbeeld aan nemen.

Rabobank

Rabobank Nederland

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's