Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Update: Rabo Bankieren 1.4.0

Redactie
22 maart 2011, 23:07
1 min leestijd
Update: Rabo Bankieren 1.4.0

Vandaag is er een update in de App Store verschenen voor Rabo Bankieren. Deze update lijkt niet veel aan de applicatie toe te voegen, maar het tegendeel is waar. Een verborgen nieuwe functie kan je namelijk veel tijd besparen. Je hoeft hierdoor nooit meer gegevens over te nemen van een ouderwetse acceptgiro.

Acceptgiro-scanner

Lees verder na de advertentie.

Als je via de applicatie van de Rabobank een acceptgiro gaat betalen, kan je deze vanaf nu ‘scannen’ met je telefoon. Je hoeft alleen maar het onderste balkje met gegevens op je scherm te krijgen met je camera. De applicatie zal vervolgens ‘automatisch’ alle velden voor de betaling invullen, zodat je vrijwel niets meer hoeft in te voeren om de betaling naar de bank te versturen.

Concurrentie van de applicatie

De Rabobank loopt nog steeds ver voor op de concurrenten qua mobiele applicaties. Banken als de ING en ABN AMRO hebben vaak wel een applicatie, maar deze lijken totaal niet op de app van de Rabobank. Met deze applicaties kan je vaak alleen maar je saldo bekijken. Echt ‘mobiel bankieren’ kan op dit moment dus alleen als je klant bent van de Rabobank.

Rabobank

Rabobank Nederland

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's