Update: Python 3.0

Redactie
26 oktober 2009, 16:39
1 min leestijd
Update: Python 3.0

Sinds vorig weekend is er een update uit van de Snakegame Python. In deze update is een global highscore toegevoegd zodat je kan zien hoe goed je bent ten opzichte van Python gamers over de hele wereld. De applicatie is gemaakt door Paul van Dijk van Cirkelsoft die we o.a. kennen van applicaties zoals PYNG en Bus NL. Met Python moet je met een slang stukken fruit verzamelen om langer te worden. Als je lang genoeg bent kan je naar het volgende level.

Als je het blauwe balkje vol hebt gespeeld krijg je het volgend level. Als het groene balkje leeg is ben je af. Terwijl je speelt zie je soms koffertjes liggen. Als je die opraapt word je leven versterkt.

Je kan de slang op twee manieren besturen. De eerste en voorheen enigste manier is via de accelerometer. Door de iPhone naar links te bewegen beweegt de slang naar links en voor rechts idem. Dit was een moeilijke manier om te bedienen en in deze update is er een nieuwe manier besturing bij gekomen. Als je in de instellingen op ’tilt control’ tikt krijg je ‘finger control’ te zien. Dat betekent dat je de slang nu met je vingers kan bedienen. Je houd je vinger op het scherm en de slang volgt je vinger.

Conclusie

De game is mooi gemaakt en de interface is makkelijk. Als er in deze update geen besturing met je vingers was bijgekomen dan was deze game lang zo goed niet geweest. Als je alleen door te bewegen kon besturen, zou ik hem niet aanraden.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar heeft ons een promocode gegeven voor de eerste die hem komt halen:
YN4KKLWMJJFR

Ontwikkelaar: Cirkelsoft
Cijfer: 8.
Prijs: €0,79.
iTunes: Klik

Categorie: iPhone Games
Spotlight: iPhone Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's