Update: PP11 Festivalgids 1.1
Redactie

Vandaag is de applicatie “PP11 Festivalgids” van een update voorzien. De update voegt een functie toe waarmee je bands kan toevoegen aan een favorieten-pagina. Door deze toevoeging hoef je niet elke keer de hele lijst met artiesten door te lopen als je opzoek bent naar een act die je leuk vindt.

Onofficiële Pinkpop-applicatie

Het bekende roze festival ‘Pinkpop’ trekt jaarlijks ongeveer 80 duizend bezoekers. Je zou verwachten dat de organisatie de afgelopen jaren een mobiele festivalgids heeft laten ontwikkelen, maar het niets is minder waar. Al jaren zijn de bezoekers aangewezen op een papieren programmaboekje. Dit is voor DoodleSoft de reden geweest om een onofficiële applicatie te ontwikkelen voor het festival.

Omdat dit een onofficiële applicatie is, is de informatie over de artiesten vrij beperkt. Toch is de applicatie wel erg handig, want er is een tijdenschema en een plattegrond te vinden in de applicatie. Dit zijn eigenlijk de enige dingen die je nodig hebt tijdens het festival. Doordat de applicatie zo klein is, vraagt het ook weinig van de batterij van de iPhone of iPod touch op het festival.

PP11 Festivalgids is voor minder dan 3 slokken festivalbier (1,59) te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.