Update: Plu 1.20
Redactie

De applicatie Plu is deze week voorzien van een update. Deze update brengt onder andere verbeterde push notificaties naar de applicatie. Je kan vanaf nu bijvoorbeeld te zien hoe hard het gaat regenen als je een melding krijgt van de applicatie. Ook zijn er een paar kleine probleempjes opgelost als je de applicatie update via de App Store.

Meerdere updates

Plu is erg verbeterd sinds de eerste keer dat we over deze applicatie schreven. Er wordt nu namelijk ook getoond hoe warm het is op bepaalde plekken. Daarnaast is wolken-animatie sterk verbeterd, waardoor je preciezer kunt zien of het gaat regenen. Ook de prijs is een stuk verlaagd, want je betaalt nu slechts 79 cent om de applicatie te downloaden.

Problemen met de server

De applicatie Plu wordt steeds populairder. Nederlandse iPhone-, iPod- en iPad-gebruikers willen blijkbaar graag van tevoren weten of het gaat regenen op hun locatie. Dit is goed om te horen voor de ontwikkelaars, maar er kwamen door de drukte helaas ook een aantal probleempjes. Hun server was namelijk enige tijd erg overbelast. Inmiddels is de service verhuisd, en werkt alles weer prima.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.