Update: Photoshop 1.1.0.21

De applicatie van Photoshop is al enige tijd erg populair. Met de applicatie kan je foto’s bewerken en delen zonder tussenkomst van een computer. Sinds deze week is de applicatie weer een aantal functies rijker, want er is een mooie update in de App Store verschenen. Deze update zorgt ervoor dat je ook video kan bewerken en uploaden.

Video’s opnemen

Sinds de toevoeging van de video-functie in de laatste versie van de iPhone kan een applicatie als Photoshop natuurlijk niet achterblijven. Als je video’s importeert uit je filmrol kan je deze uploaden naar je profiel-pagina. Helaas is er nog wel een limiet van 2GB per account, dus met enkele video’s heb je het limiet binnen een mum van tijd bereikt.

Nieuwe elementen

Naast de video-functie hebben de ontwikkelaars van de applicatie nog een aantal functies toegevoegd. Er zijn bijvoorbeeld verschillende nieuwe effecten, randen en bewerk-opties. Dit maakt de applicatie nog vollediger, waardoor het foto-bewerken op de iPhone nog beter kan lukken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Photoshop Express-Foto-editor

Adobe Inc.

9,2 (21498 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.