Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

Redactie
16 maart 2010, 22:51
1 min leestijd
Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

De applicatie van de betaalservice PayPal is voorzien van een grote update. Door deze update kunnen de gebruikers van de applicatie vanaf nu gebruik maken van de functie ‘bump’. Deze functie wisselt gegevens uit met een andere iPhone met de applicatie als je de iPhones met elkaar laat schudden. Door deze functie hoef je niet meer de gegevens handmatig in te voeren als je naast iemand staat die je gaat betalen.

‘Bumpen’

Door het bumpen kan je niet per ongeluk tegoed uitwisselen met anderen, want na het bumpen moet je nog betaalgegevens invoeren. Na het bump-ritueel moet je nog een bedrag, beschrijving en bevestiging invoeren. Dit zorgt ervoor dat mensen geen geld van je kunnen stelen.

Betalingsverzoeken maken

In de nieuwe versie van PayPal kan elke gebruiker ook een betalingsverzoek versturen naar iemand. Door deze nieuwe functie kan je eerder je uitgeleende geld terug ontvangen omdat je de persoon die van je geleend heeft weer even aan de lening herinnert. Daarnaast is het voor deze persoon makkelijker om te betalen omdat het verzoek met een paar tikken te accepteren is. Hierbij hoef je bijna niet te typen.

Lees verder na de advertentie.

PayPal

PayPal, Inc.

Gratis via App Store
Spotlight: PayPal

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's