Update: Parkmobile 2.0

Vorige week is de applicatie van Parkmobile van een update voorzien. Deze update brengt veel slimme, nieuwe functies naar de applicatie. Zo is het bijvoorbeeld vanaf versie 2.0 mogelijk om te zien wat parkeerzones per uur kosten. Voorheen zag je dit pas achteraf. Ook is het mogelijk om parkeerzones bij ‘favorieten’ op te slaan, zodat je een stuk sneller de juiste zone bij de hand hebt om je auto aan te melden.

Meerdere gebruikers

In versie 2.0 is het ook mogelijk om meerdere gebruikers aan de applicatie toe te voegen. Dit is vooral handig als je privé- en een zakelijk-account hebt bij Parkmobile. Bij versie 1.0 moest je telkens in- en uitloggen om van gebruiker te veranderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Waar staat mijn auto?

Één van de eerste iPhone-applicaties was een applicatie waarmee je je auto kon terugvinden. Bij het parkeren startte je de applicatie op, waardoor je GPS-gegevens werden opgeslagen. Als je klaar was op je bestemming, startte je de applicatie weer op om te zien waar je auto precies stond. De ontwikkelaars van Parkmobile hebben nu een soortgelijke functie in de applicatie gebouwd. De functie wordt automatisch geactiveerd, en dus heb je hier geen omkijken meer naar. Je hoeft het alleen te gebruiken als je toevallig niet meer weet waar je auto staat.

Parkmobile Parkeren

Parkmobile

8 (13 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.