Update: NU 5.0

Vandaag is er een grote update van de nieuws-applicatie ‘NU‘ verschenen in de App Store. Deze update maakt de applicatie weer helemaal klaar voor de toekomst. Voor deze update is onder andere het design flink onder handen genomen. De applicatie oogt nu een stuk ruimer en overzichtelijker, ondanks de toevoeging van enkele nieuwe knoppen.

Lokale weersverwachting

Naast de toevoeging van nieuwe onderdelen zoals ‘NU Journaal’ en ‘Net binnen’, zijn er ook bestaande onderdelen aangepast voor de update. Bij het kopje ‘Weer’ kan je nu bijvoorbeeld ook de weersverwachting voor je huidige locatie bekijken. Gebruikers van de applicatie hebben hier in de App Store vaak om gevraagd.

Zuiniger met dataverkeer

Speciaal voor deze update is het achterliggende systeem van de applicatie ook aangepakt. Hierdoor verbruikt de applicatie gemiddeld 50% minder data. Dit is erg fijn in deze tijden, want alle nieuwe abonnementen hebben tegenwoordig een datalimiet. Iedere bespaarde mb is dus mooi meegenomen voor gebruikers met een nieuw abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.