Update: Nu 4.1

Redactie
17 augustus 2010, 20:18
1 min leestijd
Update: Nu 4.1

De applicatie van Nu.nl is voorzien van een update. Deze update brengt onder andere pull-to-update naar de applicatie. Deze functie kennen we op dit moment al van de officiële applicatie van Twitter, de officiële applicatie van Hyves en de officiële applicatie van Foursquare. Peperzaken, het bedrijf achter de applicatie van Nu.nl, heeft naast pull-to-update ook ondersteuning voor multitasking en het Retina-display in de applicatie gebouwd.

Vervelende bugs en sneller laden

De applicatie bevatte een aantal vervelende bugs in de vorige versie. Bij sommige gebruikers waren de letters in artikelen bijvoorbeeld heel groot. Deze update verhelpt de meeste problemen. Ook belooft Peperzaken in de changelog dat de artikelen sneller zullen laden vanaf Nu 4.1.

Systeemvereisten

De update van Nu is alleen te installeren als je iOS 4.0 of hoger op je toestel hebt staan. Voorheen was dit niet zo. De ontwikkelaars hebben dus gebruikgemaakt van API’s voor iOS 4. Als je geen iOS 4 op je toestel hebt staan, zal de update niet verschijnen in de App Store op je toestel.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's