Update NS Reisplanner Xtra voegt stationsinformatie toe aan iPhone-app

Wouter Nijsen
22 juli 2013, 14:25
1 min leestijd
Update NS Reisplanner Xtra voegt stationsinformatie toe aan iPhone-app

Een update voor de NS Reisplanner Xtra-app voor iPhone voegt veel handige nieuwe functies toe aan de app, zoals uitgebreide informatie over NS-stations.

De grootste vernieuwing van de update voor NS Reisplanner Xtra is het aanbieden van informatie over stations. Als je namelijk in het menu aan station aanklikt, kun je voortaan zien wat voor winkels en diensten er aanwezig zijn op dat specifieke station.

Deze faciliteiten zijn zelfs op een handige manier te sorteren. Als je bovendien nog specifieker wilt zoeken, kun je via zoekcommando’s als ‘krant’ alle winkels vinden die jouw dagelijkse portie nieuws bevatten. Als je vervolgens op een winkel klikt, zie je handige informatie over de locatie en openingstijden.

Update NS Reisplanner Xtra voegt meer vernieuwingen toe

ns reisplanner xtraEen andere vernieuwing is de informatie over ritten. Als je in het vertrektijden-venster na de update op een bepaalde rit klikt, krijg je alle vervolgstations en aankomsttijden te zien. Erg handig als je snel wilt weten waar een bepaalde trein naartoe gaat.

Lees verder na de advertentie.

Andere kleine verbeteringen zorgen ervoor dat je niet langer verkeerde prijzen krijgt als je via een bepaald station (om)reist en de knop voor plannen functioneert weer zoals het hoort. De uitgebreide informatie over stations is nog wel een bètaproduct overigens, dus foutmeldingen kunnen zo nu en dan de revue passeren.

NS

NS Reizigers B.V.

Gratis via App Store
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS

Spotlight: NS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's