Update: NS Reisplanner Xtra 2.0

Vandaag is de reisplanner-app van de NS voorzien van een grote update. De update maakt de applicatie vollediger en nauwkeuriger dan ooit tevoren. Daarnaast is er nu een optie in de applicatie verwerkt waardoor je niet meer zal vergeten om uit te checken als je met de OV chipkaart reist.

Reizen plannen

Er zijn een aantal opties toegevoegd bij het plannen van reizen. Zo is het mogelijk om reizen te plannen waarbij je moet omreizen. Dit is erg handig voor mensen met een abonnement, want soms is dit een stuk sneller dan een normale reis. Daarnaast is het nu mogelijk om reizen met de hogesnelheidslijn te plannen. Als de reis eenmaal gepland is, kan je deze opslaan in je agenda.

OV Chipkaart

De applicatie bevat vanaf deze week een functie waardoor je niet meer vergeet om uit te checken met je OV Chipkaart. Als je namelijk instelt welke reis je maakt, krijg je een push-berichtje als je volgens de planning op je aankomststation aankomt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

NS

NS Reizigers B.V.

5,8 (1830 reviews)
Gratis via App Store

NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS
NS

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.