Update: NS Reisplanner Xtra 1.1

De NS heeft een nieuwe versie van hun gratis applicatie in de App Store gezet. Deze update zorgt ervoor dat de applicatie voortaan ook de prijzen van de geplande reizen toont. Gebruikers hebben vaak om deze functie gevraagd bij de reviews. Het ontbreken van de prijzen was voor velen een reden om de applicatie Trein te gebruiken in plaats van de gratis, officiële applicatie.

Nieuw station

De applicatie is na de update ook in staat om het nieuwe station ‘Tilburg Universiteit’ te gebruiken. Dit nieuwe station werd lange tijd niet door de applicatie herkend, terwijl het station al enkele weken in gebruik is. Dit leverde soms problemen op voor de mensen in deze regio.

De update naar versie 1.1 voert nog enkele veranderingen toe aan de applicatie. Op verschillende punten is de navigatie bijvoorbeeld een beetje veranderd. Daarnaast is de stabiliteit van de voorheen onvoorspelbare applicatie enorm verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update is gratis te downloaden via de App Store.

NS

NS Reizigers B.V.

5,8 (1876 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.