Update: Navigon BeNeLux met Traffic Live

De Navigatie-applicatie Navigon BeNeLux is vannacht voorzien van een update. In deze update is een veelgevraagde functie toegevoegd: Traffic Live. Met deze nieuwe functie kan je onder andere zien hoelang de file is waar je in staat en of er een file op jouw route staat. Als dit het geval is, kan je ervoor kiezen om via een alternatieve route verder te rijden.

Traffic Live is niet gratis te gebruiken. Om Traffic Live te activeren zal je één keer het ‘Traffic Live’-pakket moeten downloaden voor de applicatie. Dit pakket is gemakkelijk te downloaden binnen de applicatie. In de applicatie is een in-app-store. In deze winkel kan je met je App Store gegevens binnen twee tikken het pakket aanschaffen.

De update van Navigon is gratis te downloaden uit de App Store als je de applicatie al bezit. Traffic Live kost tot eind november 19,99. Na november kost dit pakket 24,95.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.