Update: Navigon 1.6
Redactie

Vannacht is er een update van Navigon in de App Store verschenen. Er zijn veel veranderingen in de nieuwe versie van de navigatiesoftware te vinden. Een voorbeeld hiervan is het vernieuwde ‘Point of interest’-scherm. In dit scherm zie je vanaf nu de actuele weerinformatie en parkeermogelijkheden bij de POI.

iOS 4-support en nieuwe kaarten

De ontwikkelaars hebben natuurlijk ook iOS 4-support aan de applicatie toegevoegd. Hierdoor is het nu mogelijk om de aanwijzingen van de software te horen terwijl je met een andere applicatie bezig bent. Hierdoor mis je geen één afslag als je bijvoorbeeld aan het bellen bent.

De update brengt ook nieuwe kaarten naar je iPhone. Hierdoor is de applicatie weer helemaal actueel. Nieuwe kaarten zijn van tijd tot tijd nodig omdat verkeerssituaties veranderen. Door het update van Navigon voorkom je dus dat de applicatie de route niet goed weergeeft.

Tip: Navigon Europe is op dit moment net zo duur als Navigon Benelux. Het is dus aan te raden om Navigon Europe aan te schaffen als je van plan bent om Navigon Benelux aan te schaffen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.