Update: MyWi met Bluetooth

Redactie
9 januari 2011, 21:20
1 min leestijd
Update: MyWi met Bluetooth

De jailbreak-applicatie ‘MyWi’ is deze week voorzien van een update. De update brengt een nieuwe manier van internet tethering naar de applicatie. Vanaf de nieuwe versie kan je namelijk je mobiele internet delen via Bluetooth. Vooral met Mac OSX is deze manier van delen erg makkelijk én veilig te gebruiken.

Mobiel internet delen

Al sinds de lancering van de iPhone 3G probeert men het mobiele internet te delen met andere apparaten. Heel vroeg verscheen er al een applicatie in de App Store die dit kon, maar de telecomproviders hadden hier veel commentaar op omdat het veel data verkeer kostte. Om deze reden heeft Apple deze applicatie uit de App Store verwijderd.

MyWi

MyWi is een applicatie waarmee je je mobiele internet kan delen met andere apparaten. De applicatie kan zelf een Wifi-netwerk opzetten, en dus is het erg makkelijk om hiervan gebruik te maken. Het is ook mogelijk om het internet te delen via usb en bluetooth.

Lees verder na de advertentie.

MyWi is te downloaden via Cydia. Je kan de applicatie een aantal keer proberen, maar na een bepaalde tijd zal je voor 20 dollar een licentie moeten kopen om de applicatie werkend te houden. Je kan ook het alternatief ‘PdaNet’ proberen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's