Update: MyOrder opwaarderen met kraskaart

De applicatie MyOrder is vorige week door de ontwikkelaars verbeterd. Met MyOrder kan je sinds enkele maanden in een café een drankje bestellen via je iPhone. Als je iets besteld hebt in één van de deelnemende cafés, wordt dit meteen afgerekend via Rabo sms-betalen.

Sinds de update van vorige week is het mogelijk om je MyOrder-tegoed op te waarderen via je creditcard of via een kraskaart. De kraskaarten zijn binnenkort in veel winkels te koop als we de makers mogen geloven. Als je van plan was om je creditcard te gebruiken, dan hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid, want de Rabobank regelt de transacties met de creditcards.

Het is ook al enkele weken mogelijk om ijs te bestellen met deze applicatie. Je kan precies kiezen wat je wilt: Bakje, bekertje, horentje, wel slagroom, geen slagroom en welke smaken ijs. Na het bestellen komt er in de ijssalon precies op het scherm te staan wat je besteld hebt.

MyOrder is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.