Update: Myorder 1.4.0

Redactie
12 maart 2010, 15:51
1 min leestijd
Update: Myorder 1.4.0

De applicatie MyOrder is gisteren van een update voorzien. De update brengt ‘Hyves afrekenen’ naar de applicatie. Dit betekent dat je vanaf nu ook je drankjes kan betalen via je Hyves-account. Je hebt vanaf nu dus keuze in betaalmogelijkheid. Voorheen kon je namelijk alleen betalen met minitix van de Rabobank of de opwaardeerkaart van MyOrder.

Lees verder na de advertentie.

Hyves afrekenen

Hyves gaat deze maand een belangrijke nieuwe dienst introduceren. Deze nieuwe dienst heet ‘Hyves Afrekeken’. Met deze nieuwe dienst kan je je vrienden via Hyves geld betalen als ze bijvoorbeeld iets voorgeschoten hebben tijdens een avond uit. Om geld op je Hyves-account te zetten moet je éénmalig een bedrag overmaken via iDeal.

De toekomst van ‘Hyves Afrekenen’

De mensen achter Hyves zijn erg enthousiast over hun nieuwe dienst ‘Hyves Afrekenen’. Het is ‘ideaal’ om je Hyves-vrienden met een paar klikken of tikken terug te betalen als je ze geld verschuldigd bent. Er zijn op dit moment ongeveer 9,5 Hyvers, en dus lezen heel veel mensen over de dienst als Hyves hier aandacht aan gaat besteden via de website.

Met de komst van de update van MyOrder 1.4.0 heeft Hyves weer iets om mee te pronken, want dan kunnen de Hyvers die gebruikmaken van ‘Afrekenen’ ook hun drankjes en films betalen via de dienst. Het is ook niet ondenkbaar dat Hyves binnenkort met een grote update komt voor de iPhone-applicatie van het sociale netwerk.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's