Update minigore naar episode 5
Redactie

De populaire iPhone-game Minigore heeft gisteren een update gekregen naar versie 5.0. De game zit nu in Episode 5, hier staan pinguïns centraal. Eerst was de game gratis, maar sinds de update is de prijs verhoogd naar 0,79 EUR.

Pinguïns en bejaarden

Enkele bugs zijn opgelost, zoals gebruikelijk bij een update. Een belangrijke verandering in de game zijn de Pinguïns en de bejaarden. Je kan namelijk met verschillende figuurtjes spelen, naast John. Sommigen kan je vrij spelen door een bepaald aantal kills in te leveren. Andere zijn ‘Hardland Premium’, die kan je enkel door ze via een in-app purchase aan te schaffen verkrijgen. Van deze betaalde poppetjes zijn er meer bijgekomen. Elder Gore is nieuw, dat zijn Grandma en Grandpa samen. Wanneer je zit te vechten bestuur je Grandpa en Grandma loopt achter je aan met een machinegeweer. Ze schiet bijna alles weg, dus dat is wel handig. Maar als zij geraakt wordt en jij niet, dan kan zij ook apart dood gaan. Andersom ook, maar zonder Grandpa schiet Grandma niet meer en sterft ze spoedig.
De pinguïns zijn het leukst, je hebt Emperor Penguin en Penguin Mob. Emperor Penguin is gewoon een grote pinguïn. Penguin Mob is interessanter, dat is namelijk een grote pinguïn met daar kleinere om heen. Ze kunnen apart doodgaan en je kan een pinguïn aan je groep toevoegen door een bepaald icoontje op te pikken.

Naast de mobs is er niet veel veranderd in de game, wat jammer is. Veel fans hadden namelijk gehoopt op een nieuwe map. Ook is het erg jammer dat de game niet meer gratis is.

minigore penguin

Minigore

Mountain Sheep

10,0 (14 reviews)
€1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.