Update: Minigore 1.1

Redactie
17 oktober 2009, 18:53
1 min leestijd
Update: Minigore 1.1

Sinds een week heeft de animatie shooter Minigore een update gekregen. Met deze update is het mogelijk om in twee nieuwe mode’s te spelen en vaker geraakt te worden.

Minigore is een shooter waarmee je met het poppetje John Gore slechte beesten moet vermoorden, de furry’s. Bewegen en schieten doe je door twee knopjes aan de linker en rechterkant. Je moet de knopjes de gewenste kant op bewegen en dan word er geschoten en gelopen.

Furry’s zijn er in vier grootten: de kleine Minifurry, de Furry, de treurige Giant Furry en de Firefurry. Als je een Furry overhoop knalt dan splitst hij zich op in allemaal Minifurry’s die je vervolgens nog moet vermoorden. Een Giant Furry splitst zich eerst op in allemaal Furry’s en dan splitsen de Furry’s zich weer op in Minifurry’s.

Sommige Furry’s dragen klavertjes bij zich. Als je 2 klavertjes hebt, en je ziet de derde liggen dan staat het klavertje in brand. Als je hem dan oppakt verander je in een reusachtige stier en kan je zo over alle Furry’s heen lopen.

Lees verder na de advertentie.

Update

In deze update zijn er een aantal nieuwe functies bijgekomen. Ten eerste de twee nieuwe modes: expert en insane. Je speelt ze vrij door bij de expert 2000 punten te halen en bij insane 6000. Vanaf dan kan je verder bij 2000 of 6000, zodat je de eerste stukken niet hoeft te doen. Ook kan je nu vaker geraakt worden door Furry’s. Eerder was het zo dat je één keer geraakt mocht worden en als je dan weer geraakt werd dan was je dood. Vanaf nu mag je twee keer geraakt worden en bij nog een keer ben je af.

Minigore: €0,79

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's