Update: Loterij 3.0
Redactie

Deze week is de applicatie ‘Lotterij’ weer van een update voorzien. Dit keer is de update erg groot uitgevallen, want na de installatie herken je de app bijna niet meer terug. De hele interface van de applicatie is namelijk veranderd door de ontwikkelaars. Daarnaast zijn alle reclame banners uit de applicatie verwijderd.

Prijzen in de gaten houden

Veel Nederlanders spelen vaak mee met lotterijen. Je bent natuurlijk niet altijd in de gelegenheid om de trekking live op tv te kijken, en dus wordt de uitslag vaak achteraf op internet geraadpleegd. De applicatie ‘Loterij’ maakt het meespelen met een lotterij een stuk makkelijker, want je kan bij ontvangst van je lot meteen je lotnummer invoeren via je iPhone. Na de trekking zie je direct of je iets hebt gewonnen bij het opstarten van de applicatie.

Spellen binnen de applicatie

De ontwikkelaars hebben een nieuwe bron van inkomsten gevonden. Ze zijn namelijk gaan samenwerken met GoodGames. Dit bedrijf zal de komende tijd kleine promotie spelletjes aan de applicatie toevoegen. In ruil voor deze kleine, onopvallende spelletjes kan iedere iPhone-gebruiker de applicatie ‘Lotterij’ gratis downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.