Update: Instagram 2.0

Zojuist is er een update van de populaire foto-applicatie ‘Instagram’ in de App Store verschenen. De applicatie bereikt met deze update versie 2.0, en dus er veel veranderd en toegevoegd aan de app. Één van de grootste veranderingen is te vinden bij het uploaden van een nieuwe foto. Je kan namelijk al effecten aan je camera toevoegen zonder dat je een foto genomen hebt. Hierdoor zie je direct of je het resultaat mooi vindt.

Sneller dan voorheen

De live effecten zijn in versie 2.0 mogelijk omdat het algoritme voor de filters helemaal opnieuw zijn geprogrammeerd. Dit maakt ze tot 200x sneller dan voorheen. Hierdoor is het mogelijk om deze effecten nu direct te tonen terwijl de camera aanstaat. Op oudere iDevices kan dit alsnog wat schokkerig zijn in sommige gevallen, maar op de iPhone 4 werkt het perfect.

Naast de live effecten is ook het design van de applicatie op veel punten vernieuwd. Tevens zijn er vier nieuwe filters aan Instagram toegevoegd. Deze update is dus echt een aanrader voor de vaste gebruikers!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Instagram

Instagram, Inc.

9,4 (538413 reviews)
Gratis via App Store
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.