Update: Instagram 1.7

Redactie
17 mei 2011, 14:31
1 min leestijd
Update: Instagram 1.7

De populaire foto-applicatie Instagram is wéér van een update voorzien. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars erg veel met de applicatie bezig zijn, want er verschijnt bijna wekelijks een update. Deze update naar versie 1.7 zorgt ervoor dat je profielpagina aangepast wordt. Vanaf deze week is het namelijk mogelijk om je foto’s in ‘grid view’ te bekijken.

Profielfoto’s en push-notificaties

Vanaf versie 1.7 is het ook mogelijk om je profielfoto van Facebook of Twitter te importeren naar je Instagram-account. Dit moet meer mensen aanzetten om een profielfoto te gebruiken. Daarnaast kan je nu aangeven wanneer je push-notificaties wilt ontvangen. Hierdoor kan je het aantal push-berichtjes beperken door bijvoorbeeld alleen bij bepaalde acties een berichtje te ontvangen.

Ruim 3,75 miljoen gebruikers

De ontwikkelaars hebben via de applicatie-omschrijving laten weten dat er op dit moment ruim 3,75 miljoen gebruikers zijn. Dit komt niet vaak voor bij een applicatie. De grote hoeveelheid gebruikers maakt het voor de ontwikkelaars lastiger om een officiële website te maken, maar zorgt er wel voor dat ze gelijk veel geld verdienen met advertenties. Het is niet bekend wanneer de officiële website wordt gelanceerd.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's