Update: Infinity Blade 1.21
Redactie

Gisteren is er een update van de populaire game ‘Infinity Blade’ in de App Store verschenen. De update voegt ‘Content Pack 2’ toe aan het spel toe. Dit betekent dat de spelers weer tien nieuwe tegenstanders en tientallen nieuwe objecten kunnen downloaden. Het is de tweede update in twee weken, en dus lijkt het erop dat de ontwikkelaars het spel snel willen uitbreiden.

Unreal Engine

Het Spel ‘Infinity Blade’ is in korte tijd erg populair geworden door een toespraak van de ontwikkelaars tijdens een keynote van Apple. Hierbij vertelden ze over de ‘Unreal Engine’ die ze in de applicatie hebben verwerkt. Deze technieken worden ook gebruikt in console-games. Infinity Blade is dus op dit moment het mooiste spel voor de iPhone en iPad volgens velen.

Goede waarderingen

Infinity Blade heeft op dit moment een gemiddelde beoordeling van 4,5 ster in de App Store. Vooral na de updates zijn de waarderingen omhoog geschoten. De spelers lijken de vele updates dus te waarderen. Dit lijkt voor veel games de succesfactor te zijn, want Pocket God en Angry Birds hebben dit in het verleden ook al bewezen.

De update van Infinity Blade is gratis te downloaden voor de huidige spelers.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.