Update: InfiniBoard

Redactie
8 maart 2010, 14:35
1 min leestijd
Update: InfiniBoard

De modificatie InfiniBoard staat nog geen dag in de Cydia Store, maar toch is er al een belangrijke update voor de modificatie. Wie de modificatie heeft geïnstalleerd zal opmerken dat er altijd klein stukje van het icoontje op de vijfde rij zichtbaar zal zijn. Dit is ook te zien op het onderstaande screenshot. Dit maakte de modificatie erg slordig qua uiterlijk, maar na de update is dit probleempje verholpen.

Uiterlijk

InfiniBoard kan je gratis updaten via Cydia als je de modificatie al geïnstalleerd hebt. Er staat niet bij wat de update doet, maar de oplettende gebruikers zullen snel het voordeel van de update zien. Na de update zie je namelijk niet meer het kleine stukje van de vijfde rij met icoontjes.

Als je de modificatie gebruikt na de update zal het lijken alsof je een normaal springboard hebt. Je ziet nergens meer aan dat je InfiniBoard gebruikt totdat je verticaal gaat scrollen. Op het moment dat je dit doet zal je pas de extra icoontjes op de andere rijen zien. De update is dus vooral goed voor een mooier uiterlijk van je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

InfiniBoard is voor $1,99 te downloaden uit de Cydia Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's