Update: iBooks 1.3

Apple heeft zojuist een update beschikbaar gesteld voor iBooks. Deze update maakt de applicatie onder andere klaar voor iOS 5. Zo zijn er bijvoorbeeld functies te vinden om iCloud te kunnen gebruiken. Met deze nieuwe functie kan je bladwijzers synchroniseren tussen je iDevices, én automatisch boeken laten downloaden op al je iDevices als je bijvoorbeeld een boek aanschaft op je iPad.

Kinderboeken voorlezen

Naast de iOS 5-ondersteuning is er ook een functie toegevoegd waarmee boeken voorgelezen kunnen worden door de app. Bij sommige boeken zal zelfs het woord dat voorgelezen wordt, onderstreept worden. Hierdoor kunnen kinderen leren lezen, want er staan tegenwoordig erg veel kinderboeken in de iBook Store.

De update van iBooks is gratis te downloaden uit de App Store. De iCloud-functies verschijnen alleen als je al gebruikmaakt van de iOS 5-beta.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.