Update: iBooks 1.2.1

Apple heeft hun applicatie iBooks gisteren van een update voorzien. We raden iedereen sterk aan om de update te downloaden, want de applicatie wordt er een stuk sneller van. Daarnaast is de stabiliteit van de applicatie erg verbetert. De applicatie wordt hierdoor een stuk fijner om te gebruiken.

Sneller en stabieler

De applicatie iBooks was voor deze week erg traag. Als je veel boeken in je virtuele kast had staan, duurde het soms wel twintig seconden voordat de plank met boeken gevuld was bij het opstarten. Door de update duurt dit uiterlijk nog 5 seconden. Daarnaast is ook de stabiliteit van de applicatie tijdens het lezen van boeken verbeterd.

Nederlandse boeken

in de iBook Store zijn op dit moment weinig Nederlandstalige boeken te koop. Er zijn wel veel Engelse en Amerikaanse boeken verkrijgbaar in de winkel. De klassiekers zijn vaak zelfs gratis te downloaden. Dit kan scholieren, studenten én leesfanaten erg goed van pas komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Books

Apple

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.