Placeholder

Vandaag is de officiële applicatie van Hyves van een update voorzien. Het is al enige tijd geleden dat de ontwikkelaars van de applicatie een update bij Apple indienden, en dus werd het volgens hen tijd voor een grote update. Deze nieuwe versie voegt onder andere extra notificaties toe aan de populaire Nederlandse applicatie.

Makkelijker ‘Respecteren’

De update maakt het mogelijk om nu nog makkelijker ‘Respect’ te geven aan foto’s en www’s. Er is nu namelijk een knop te ‘Respect’-knop te vinden bij elke foto, video en www in de ‘buzz’ van de applicatie. Voorheen moest je altijd een aantal keer tikken op de elementen om een ‘Respect’-knop tegen te komen.

iPad-applicatie

‘Hyves’ is vanaf nu een universele applicatie. Dit wil zeggen dat de applicatie een speciale layout voor de iPad heeft. Deze layout wordt echter niet positief ontvangen in door de gebruikers. In de recensies van de applicatie staat vaak dat de ontwikkelaars geen rekening hebben gehouden met het grote scherm van het apparaat. Het is nu vooral ‘een grote iPhone-app’ volgens de gebruikers.

 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.