Update: Hyves 3.2

Redactie
3 februari 2010, 9:31
1 min leestijd
Update: Hyves 3.2

De officiële applicatie van Hyves is vanochtend van een update voorzien. Deze update brengt twee belangrijke nieuwe functies met zich mee: Het uploaden van video’s en het bekijken van netwerken. De eerste genoemde functie is helaas alleen beschikbaar voor de iPhone 3GS toestellen, en dus hebben de rest van de toestellen alleen iets aan het bekijken van netwerken.

Lees verder na de advertentie.

Netwerken bekijken

Op Hyves kan je meer dan alleen vrienden maken en foto’s uploaden. Je kan sinds een aantal jaren ook lid worden van netwerken (Hyves). Deze netwerken bestaan soms wel uit honderdduizenden mensen. Tot vanochtend konden de iPhone- en iPod-gebruikers deze netwerken niet bekijken via de applicatie, maar sinds de update kan dit wel.

Bij elke profielpagina staat nu een knop met de tekst ‘Netwerken’. Als je deze knop aantikt zie je alle Hyves waar diegene lid van is. Als je op een Hyve tikt kan je alle foto’s, fora en krabbels van het netwerk zien.

Verbeterpunten

De uitwerking van de netwerk-functie is goed, maar het kan natuurlijk altijd beter. Het is nu bijvoorbeeld nog niet mogelijk om alle leden van een netwerk te bekijken. Dit zou wel erg handig zijn, omdat je daardoor gemakkelijk nieuwe vrienden kan maken die de zelfde interesses hebben.

Spotlight: Hyves

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's