Update: Hyves 3.2.6986

Redactie
27 april 2010, 10:24
1 min leestijd
Update: Hyves 3.2.6986

De ontwikkelaars van Hyves hebben een nieuwe versie van hun gelijknamige applicatie in de App Store gezet. Door deze nieuwe versie kan je chatten met je Hyves-vrienden die online zijn. Je kan de applicatie uitzetten zonder het gevoel te hebben dat je wat mist, want als iemand met je wilt chatten krijg je een push-berichtje van Hyves. Je kan dus 24 uur per dag online zijn.

Kleine aanpassingen

De update brengt ook nog een aantal kleine, nieuwe functies naar de iPhone. Het is vanaf nu bijvoorbeeld mogelijk om vanuit elk scherm een menu op te roepen. Vanuit dit menu kan je gemakkelijk naar je profiel, vrienden, netwerken of foto’s springen. Dit menu lijkt erg op het menu van de Facebook-applicatie.

Een andere nieuwe functie is te vinden bij de smileys. De zogenaamde ‘Goldmembers’ kunnen nu alle emoticons gebruiken die ze ook op de website kunnen gebruiken. De applicatie herkent vanzelf of je een Goldmember bent, en dus hoef je hier niets voor in te stellen in de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Één dag

De ontwikkelaars hebben de update gistermiddag bij Apple ingediend ter goedkeuring. Men verwachte dus dat Apple de update aan het eind van de week zou goedkeuren, maar deze verwachting klopte niet. Apple heeft namelijk vannacht de applicatie al goedgekeurd. Apple werkt deze week dus weer erg goed voor de App Store.

Categorieën: Nederlands, Sociaal netwerken
Spotlight: Hyves

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's