Update Foursquare 3.0 met aanbevolen locaties

Afgelopen nacht heeft de populaire applicatie Foursquare een update gekregen naar versie 3.0. Er zijn enkele grote veranderingen doorgevoerd die het gebruik van de dienst leuker maken. Een van deze belangrijke functies zijn de aanbevelingen.

Aanbevolen locaties

Wanneer je een avond gaat stappen is het soms wel avontuurlijk om naar een nieuwe club te gaan. Meestal vraag je vrienden welke locaties ze aanraden, maar dat is soms een heel gedoe. Foursqaure zoekt automatisch aanbevolen locaties voor je op basis van je geschiedenis (welke clubs je hebt bezocht) en die van je vrienden. Zo kan je snel een nieuwe uitgaansplek vinden zonder dat je al je vrienden hoeft te raadplegen. Voorwaarde is wel dat je vrienden Foursquare moeten gebruiken en dat jullie allemaal trouw inchecken.

Puntensysteem

Verder is er een nieuw puntensysteem geïntegreerd. Je kan nu meer punten krijgen voor dingen die je doet, zoals nieuwe locaties proberen etcetera. Dit motiveert mensen ook om bijvoorbeeld vaker naar een sportschool te gaan, want ook daar krijg je punten voor.

Foursquare City Guide

Foursquare Labs, Inc.

7,8 (31 reviews)
Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.